<3  <3  <3  =-O  <3  <3  <3 Inte utan en anig av bävan tar jag nu mina första klick på tangentbordet, blott för att igår förlorade jag ett nästan färdigt skrivet inlägg och så puff och borta var det, nåja det kanske sitter några små änglar och har kul, vem vet.

Därför är jag lite vilsen i dag och saknar uppslag, visst är det helgalet ?

Ett litet foto galleri blir det och jag antar att ni inte sett dessa foton innan. jag hoppas att jag har lite tur.

Oj plötsligt fylls rummet med musik en manlig stämma sjunger något helt obegripligt, kinesiska? eller något annat tungvrickar språk vem vet, inte jag iaf. 

Valet är över men ingen har några resultat, det ryktas om fusk, alla röster är inte räknade och man hör argsinta röster från Alliansen, Stefan L skall avgå eller bli avsatt, allt går ut på att Alliansen vill ha makten, Ulf K vill bli statsminister kosta vad det kosta vill, men att ha makt och att bli statsminister kräver sin man och det kan jag inte se att Alliansen besitter....

Vet en sak, jag vill inte ha någon Allians vid makten, men det bestämmer ju inte jag......kram på er                                                                                            

                                                                         <3  <3  <3  ;-)  <3  <3  <3