8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  (y)  Tänk att det är 52 veckor sedan sist vi hade midsommar och nästa vecka har vi 26 veckor kvar till nyår, visst är det sanslöst att även år, månader, veckor och dagar inte kan lugna ner sig, man får ju nästan skrämsel hicka att inte hinna med i deras fart och vad gör man då?

Egentligen tycker jag nog inte om att traditioner, seder och sådant man känner och tycker om skiftar till nya saker som inte är traditionsbundna, bara för att de faller i glömska och försvinner. Men det är väl det man kallar för leva, det förändras liksom vi.

Igår var en av ungdomarna Lukas, som jobbade här förra året drygt en månad och också berättade en händelse som är med i min bok, trevlig ung kille, som nu snart blir 19 år, tog studenten nyss med mycket bra betyg. Han skall dock inte jobba här i år. <3

Nu skall jag faktiskt ta och äta min fruktsallad och det blir en höjdare för den såg så läcker ut när jag fick in den till mig för två timmar sedan..... fortsatt fin helg på er, kram                                                      8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)