<3  <3  <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

Den här söndagen, redan 5 november, har försvunnit tyst och utan några större intermezzon. Jag hoppas att nya veckan skall bli skön för alla men med Trump i USA vet man ju aldrig vart något är på  väg. Såg programmet med Anders Lundin och svenskarna från USA, det programmet vinner i längden.

Agenda idag var bra inte för att jag tittar så ofta men ibland, gillar därför att jag tycker om när den som har ordet får prata till punkt utan avbrott. Undrar om natt personalen städar för något låter som kartonger som slängs eller vad det nu är?  

  <3  <3  @-}--  <3  <3 När doktorn häromkvällen hade gått funderade jag om det ligger lösa skruvar inuti kroppen på en vad händer då med skruvarna? Kan skruvarna rör på sig då? Allt är så läbbigt när man inte vet, frågar man är det ingen som har svar. 

Nä men jag tror jag går och klipper håret i mitt badrum, just nu ser jag ut som de där trollen som var poppis någon gång på 1975 talet eller något så.

Nu har jag nog suttit lite för länge det smärtar mer än det känns bra. så klippa håret. Jag skall prov att ta ett foto före och ett efter så då blir det projekt måndag om jag kan fixa det vill säga, man kan aldrig lova något det har vi ju flera bevis på, men om ni håller tummen kanske jag lyckas........OK då kör vi ...... kram Selga

                                   <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3