Minnen har jag gott om, ikväll delar jag ett av dem med er i kväll. Också en lördagskväll ...i Pildammsparken 2018 

Något magiskt skulle jag helst säga, om min första klassiska konsert, att det skulle dröja så länge hade jag inte planerat, men det var värt varenda sekund.

Tramppiloten Kalle ringde lördag kväll och tyckte jag skulle hänga med till Pildammsparken där Malmö symfoni orkestern skulle spela, när Kalle frågar och dessutom lockar med choklad och Bellis likör är det svårt att säga nej särskilt som tiden var knapp och han lovade hämta mig med cykeln. Han kom tjugo minuter senare ända upp till 3 våningen och cykeln var med.Snacka om service. När vi kom ner stod Natalie med sin cykel och hade Ingrid med, nu artade det sig, Kalle sa att hans fästmö Johanna skulle komma hon också dock cykla själv på sin vanliga cykel.

Framme i Pildammsparken var det fullt med folk men Kalle fixade plats strax nedanför estraden, väl på plats bjöd han Ingrid och mig på Bellis och choklad, han hade även fika, wienerbröd och kanelbullar med, men vem käkar bullar till Bellis? Nä precis inte jag. 

Efter skön musik och en skojfrisk dirigent var det dags att dra hem för se ikväll fick jag prova på regnskyddet och det var helt okay. Kalle något regnblöt levererade mig uppe på tredje våningen med cykel och allt, vi hade sagt hej till det andra cykel ekipaget innan Kalle trampade mig hem. 

En trevlig kväll det vill jag lova.... kram  (y)  (y)  (y)  @-}--  <3  (y)  (y)  (y)  <3  @-}--