Som sagt varken kallt eller varmt bara ovanligt och lite trolskt eftersom det är som en tunn tunn slöja som tycks svepa över staden. 

  O:-)  O:-)  O:-)  O:-)  

 Här håller mormor och morfar ett öga på mig som säkert behövde någon som höll ordning och reda på en. Jag var väl inte Gud´s lugnaste, lite vild och smått full av rackartyg.  <3  <3  <3 

Jag hade alltid något för mig och det var ju tur att mina tjejkompisar var som jag alltid på G. När jag var yngre runt nio, tio år var det alltid mest spännande ute på kvällskvisten när en lätt dimma sänkte sig över Ängö och mistluren tjöt. Med min vilda fantasi kunde jag få ihop hur ruskiga historier som helst. Men jag får nog lämna det där hän för den här gången känner att jag inte mår så bra som jag trodde. Må så gott bästa vänner ...... kram Selga

                                     <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3