@-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  <3  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  

I dag har smärtan satt hel kroppen i försvars beredskap, jag lovar det är nästan ett år sedan jag hade så olidligt  svår smärta. Det är ju en jäkla tur att dr. Petra har bokat in mig den 31 maj för att besöka henne på MAS här i Malmö.  Jag uppskattar att hon tar emot mig här i stället för att  jag fått resa till Trelleborg. Fast ärligt måste jag ge dr. Astrid  en eloge, att hålla reda på var läkarna kan ha sin mottagning är berömvärt, hon är väl mellan 70 till 75 år, så det är strongt gjort.

Min första frukost i matsalen intog jag idag, det blev allmän glädje både hos personalen och bords grannarna Så skryt blir det också, för trots smärtan har jag gått tre trappor upp och ner, sjukgymnasterna kom och då ville jag passa på. Men det straffade sig, på eftermiddagen hade jag än värre ont, inte ens två morfin tabletter gav någon större lindring. 

En skön tur till Mobilia blev det också i sällskap med Angeliqa .....ha en god sömn ....kram


                                              @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--