<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  En sak är absolut säker när värmen blir kompakt och känns som en tjock mur, så är den inte tjock nog att hålla motorcyklarnas rusande motorljud på andra sidan av muren...... ej heller tjock nog att hålla min kärlek borta från alla jag håller av...... älskar mer än något annat, inte kan vara utan ......

Jag är så stolt över alla mina sex barnbarn flickor, de är alla duktiga, smarta, har det där jäklar anamma i sig och de klarar allt de har satt som mål. Tidiga tonåren har kanske ställt saker och ting på sin spets men tro mig , med facit i hand är det en otroligt vacker och intelligent bukett av unga bedårande kvinnor nåja snart alla sex.

Jag är så tacksam att vara deras farmor och mormor, har haft glädjen och äran att följa dem från deras nästan första andetag hela vägen fram till var de står idag och förväntar mig många flera år och kanske deras små, vi blir då fyra generationer och lika många lettiska i Sverige födda generationer. 

Jag är likaså tacksam, stolt och lycklig för mina tre barn som i sin tur har gett mig sin kärlek, stolt för jag undrar om det finns några andra som mina två döttrar och min son.

Något jag också är tacksam för det är den nära kontakt och kärleksfulla tillit vi alla har till varandra, det hoppas jag skall följa dem alla till tidens ende så länge det finns någon med mina lettiska och de som berikat vår släkts gener med de in giftas gener i generationer som följa skall. Tack min älskade familj och alla som hör till och känner sig som vi, för allt jag fått och i min tur fått ge, men den dagen hoppas jag dröjer länge än vi har så oändligt mycket kvar att göra och uppleva tillsammans........ <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3