<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3          <3  <3  <3  <3  <3  <3 

 <3  <3  <3  <3  <3   


 En gör söt liten Teddybjörn fick jag av Stefan på mors dag och två trisslotter utan vinst men kunde blivit en miljon...... 

Värmen kan man inte klaga på, inte värken heller, vaknade av en elak smärta i hela kroppen, larmade och Malin kom, fick hjälp att ta två morfin och två Alvedon, vila tills de började verka, sedan gick dagen i sin stilla lunk.....

Här om dagen fick jag ett kärt besök och totalt oväntat, dessutom hade hon sin son med sig. Varför jag blev så till mig är ju för att hon var också en av de första som berättade sin historia och som blivit särskilt uppskattad som bland de roligaste. Jag fick ta ett foto av dem och har lov att publicera det, för mig blir det nu en rolig uppgift och förhoppning att jag kommer att lyckas om jag så skall sitta och jobb med det till i morgon bitti.

Jag behövde inte jobba hela natten, fotot är på plats men kanske inte riktigt där jag tänk, men får nu bli kvar där det är. Besöket varade runt en timma och jag njöt var sekund. Det blev dagens höjdpunkt att få besök av Celesté och Zack, hennes son. Våra samtal är alltid lika givande ofta fyllda med skratt och samstämd humor, jag fick löftet att de skulle återkomma inom överskådlig tid. Tack för denna gång.<3

Så alla snälla mammor som fått besök och även alla andra, det finns i regel en särskild orsak varför något besök uteblev, var inte ledsna för i morgon är det åter en dag och vem vet vad ödet berett åt oss då.....kram <3

PS ! ! ! till mina kära gäster, väntetiden har börjat och har startat nedräkningen, välkomna åter DS ! ! !