=-O    :-)    ;-)  @-}--  =-O    @-}--  :-)    @-}--    ;-) @-}--  ;-)    :-)   =-O                Jag har alltid älskat att sjunga även om rösten inte har haft de unika egenskaper som krävs för att vara en duktig sångerska. Men drömmen om en vacker sångröst den har hängt med i alla år. 

När röstens mjuka toner trollbinder din publik och du anar att du givit den några oförglömliga minuter att omslutas av din röst, då skulle för min del, det vara något av det mest underbara händelse som fyllt mig med sann glädje. Sitter känsla kvar så länge du kan förnimma tonerna som talade till din själ, då tror jag att jag hade blivit lycksalig.

Så kan man drömma sig till allt man någonsin önskat att kunna göra och med gott om infall och fantasi kan man resa vart som helst och anta en helt sagolik egenskap...kram

                                                  @-}--  =-O  =-O  =-O  @-}--