<3  <3  <3  <3 Jaha så har jag övertygat alla på boendet att det inte är influensa som bråkar med mig, utan en vanlig simpel förkylning, i och för sig räcker det också för kol vill inte ha någon jämlike att bråka med om utrymmet. Ja som jag nämnde i går boken är i tryck och här knallar vi omkring nyfikna som bara den.

Redan har eventuellt ny bok i miniformat tagit plats, kanske den kan bli lite tjockare än "Vi på Rönnbäret" som jag troligen kan släppa runt veckoslutet. Temat blir med mer dramatik och också med mer spänning, temat blir om olika flykter undan ondskan. 

Så har något i USA orsakat börsras, missade nyheterna men får försöka fånga dem halv åtta i kväll.

Barbara S får äran underhålla er i kväll, passar det inte finns alltid of knappen  men jag hoppas ni gillar både hennes röst som hennes låtar. 

Berättade jag att mitt boende har höjts till 10.612:- /SEK. det är 272:-/m och betyder inga extra nöjen, at all .... där rök bostadstillägget och en del av sänkt skatt, julafton när som helst på året. 

Jag tror jag skall kolla in om det finns sådana där kompis sajter vore kul kanske, fast kanske ej, det tål väl att fundera på. Känner mig lite seg just nu, känns som om jag har lite feber, inget konstigt med det, om man har förkylning i kroppen, så därför stopp för i kväll, bara lite nyheter först....kram

                <3  <3  <3  <3                                                     <3   <3  <3 <3