<3  <3  <3  <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

Runt, runt och runt, själv fattar jag inte ett dugg, vet bara att jag egentligen mår ganska så bra. Idag har jag haft fullt upp, blev intervjuad om teknik och det var intressant, Lina S från Lunds Universitet hade uppgiften. Det tog drygt tre timmar innan vi var klara, Lina lär återkomma om nån månad.

Jag har inte riktigt hunnit i kapp mig själv idag, men jag har hunnit städa upp en del och i morgon vill jag nog i väg och handla lite. Men först på eftermiddagen när Monique slutat skolan. Det blir riktigt trevligt att få rå om henne själv för en gångs skull.

Fick avslag på min ansökan om hjälp till medicinfakturor ca 2000.- det är sorgligt att man skall hamna i detta läge, jag förstod aldrig riktigt vad det handlade om, jag antog att jag skulle få handla medicinen som vanligt på Apoteket, men så blev det inte. Jag blev nog lite felinformerad. Företaget varifrån boendet handlar medicinen är inte Apoteket och det framgick inte när jag flyttade hit. Men felet är inte mitt egentligen fast jag får ju ta konsekvenserna, om jag fått veta hade jag handlat annorlunda och fått min medicin som jag fått den i 18 år. 

Just nu måste mina ben inta högläge, så jag  får stoppa här en stund alla goa bloggvänner ha det bäst kommer snart tillbaka, med andra ord det kan bli i morgon vem vet......kram 

               @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  <3  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--