:'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  Ja det gör riktigt jäkligt ont, jag har inte skrivit på ett tag så vet ni nu varför, det är inget jag skulle önska min värsta fiende, smärtan alltså...

Sommaren är här med råge värmen bildar något som kan liknas vid en mur, oförsiktiga snabba rörelser avrådes för det är verkligen då som att springa rakt in i en vägg. Detta väder klargör att klimatfrågan är högst aktuell och bör inte ses med " det tror jag inte på " ögon eller öron för den delen. Det är allvarligt och ödesdigert, om vi inte brukar allvar nu är det säkert försent i morgon, vi har ju fått smaka på vädergubbens bitska tänder både under kyla och nu under varma delen, han bits utan pardon och vi får skylla oss själva som inte lyssnade på varningarna som kom för åtskilliga tiotals år sedan. 

Men nu gott folk orkar jag inte skriva mer för det gör så väldigt ont, önskar er alla fortsatt fin helg.... O:-)  O:-)  O:-)  O:-)  O:-)