<<<<<<

                                   >:o <3  <3  <3  <3  >:o  <3  <3  <3  <3  >:o                                   Så är det, det gör så j.....a  ont och inget hjälper, det är armarnas artros som smärtar och försätter mig i ett tillstånd då man nästan men bara nästan börjar hata sig själv. Naturligtvis måste smärtan sitta i bägge armarna fy vad det är synd om mig just nu. Ett tillstånd jag inte önskar någon annan pröva på..... Men nu vet ni varför det varit tyst i min blogg och kommer nog att vara så från och till, förlåt mig mitt själv viska beslut, fast jag har inte glömt er det måste ni tro när jag säger det, jag är verkligen ledsen, men hoppas att det kanske blir bättre. Bästa bloggvänner tänker faktiskt mycket på er men tankarna skriver inga ord åt mig ..... kram i massor

                      >:o  <3  <3  <3  <3  >:o  <3  <3  <3  <3  >:o