(y)  @-}--  <3  Vem minns väl inte Delta Rythm boys, många år har kommit och gått sedan de tog Sverige med storm, när de sjöng "Det är flickorna från Småland, det är flickorna från Mo". Idag passar det bra att påminna om dem när nu det visar sig vara två lag som kan hamna i All-svenskan. Grattis från bloggen "myoldstory.bloggonline.se " till Kalmars fotbolls flickor, strålande tycker jag som har en del av ungdoms åren i den vackra staden Kalmar.

Kommer ihåg bus åren i Kalmar Praktiska mellan skolan, där vi blandade kunskap med att ibland vara riktiga plågo- andar för lärarna, som visade med armen och röt " ut " samtidigt pekade med fingret  på dörren och ett bus i taget åkte ut från lektionen. När de 3 - 4 busiga eleverna alla var samlade utanför klassen, hölls det råd och alltid kom det sköna förslag på vad vi kunde hitta på. På vintern var det isen vid Kalmar slott som lockade, ett farligt spel som vi knappast förstod då, turligt klarade vi oss i regel ifrån eftermälen för våra upptåg.<3

Så levde vi på min tid i skolan ... bästa bloggvänner, visst minns väl även ni skoltiden som kunde vara rolig och inte bara läxor och prov.....kram @-}--  <3  @-}--                                                                                     (y)  (y)  @-}--  (y)  (y)