@-}--  (y)  <3  (y)  @-}--  

Visst känns det kast att inte nå fram till något som står och frestar   en strax bredvid, hände mig idag. Några dagar har jag känt mig    lite nere, idag blev jag bjuden på ett glas rött, efter en kort stund   attackerades jag av mina numera dagliga sömnblixtar, och jag    klar med maten larmade, att få hjälp att lägga mig ovan på, gjort  och sedan sov jag nån timme. Suttit vid datorn ytterligare en timme eller så såg jag glaset som stod på ett bord jag på inga villkors vis kunde nå, alltså detta är väl kris om något, jajust precis jag larmade och en av nattpersonalens vänliga själar kom och jag fick mitt återstående glas vin..... skål, natt personalen alltid redo att rädda en oavsett vad det (nästan) gäller och tack.... <3  <3  <3 

Så en repris om kändisar och åldersskillnader mellan paren  särskilt om kvinnan är äldre, fattar inte vad andra har med det att göra ...

Så klart ett inlägg om Paradiset för skattesmitare, jag är inte för skattesmitare, skall göra sig slantar på att hålla skatten undan kistan de skall växa till sig i..... men vad tusan har en generös gåva   vänner emellan att göra, är det kanske så att någon är avundsjuk    det kunde varit jag eller.....?????? 

Nu rullar natten vidare och jag larmar natten så skall ja inta min plats i sängen om en kort

stund....... sköna drömmar ...... kram Selga