<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

  Tommy Körberg

I kväll så hamnade man mitt upp i ett strömavbrott och här satt jag och försökte skriva från datorns skymnings ljus, det fungerade, fast jag är alltid rustad inför sådana här saker. Jag har lampor som man tänder med bara ett lätt tryck och har alltid laddade batterier i lamporna och ficklampor.  Strömavbrottet var visst i kvarteren runt i kring så det var tydligt att det skulle snart bli åtgärdad, det blev det.

Nattpersonalen satt inte fast i någon hiss som jag befarade, tur var väl det. Men i morgon skall jag ha reda på lite info om något liknande händer vad jag kan göra då.

Nu när ljuset är åter i gång skall jag berätta något som jag misstänker stora delar av världen och absolut säkert hela musikvärlden sörjer nämligen, Tim VINCII Bergling dog i går kväll vid 19.00 tiden, han blev bara 28 år.  Hans död kan bero på den ohyggliga press han hade på sig att ha X- antal konserter världen över på ganska så begränsad tid och det sägs att kroppen orkade inte med det till slut, det låter ganska kusligt tycker jag.<3

Bästa bloggvänner var rädda om varandra  ...   kram

                                          (y)  <3  <3  <3  <3  <3  (y)