<<

              =-O  <3  >:o  <3  ;-)  <3  =-O  <3  >:o  <3  ;-) 

Idag hälsar Vaya Con Dios våren välkommen och naturligt vis även jag..... man har ju längtat sig nästan fördärvad, men nu är hon här.

Varje dag haglar löften varvat med lögner och fake news, en valkampanj i sitt sämsta skick. Vem som är värsta lögnare? Säg det, om jag säger vad jag tror blir jag nog fängslad och det vill man ju inte, inte när våren äntligen har kommit. Så jag sväljer förtreten och håller tyst. 

Underbart med långa ljusa kvällar, kommer ihåg när man fortfarande var tonåring och hade träff men morfar har gett tillåtelse att vara ute till klockan tio, förstår ni en lördags kväll, klockan tio .... nä det tror jag inte, elva låter mer rätt. 

Utan att ha en tanke på tiden var jag med kompisar och ja naturligtvis han för vars skull tiden stod still. Jag hade precis fått min första kyss och svävade högt däruppe bland stjärnorna, närmare månen än jorden jag stod på. Då, som om en mistlur hade tjutit hör jag morfars röst, Selgaaa nac surp.... Selga kom hit. Pinsamt och grymt fick jag släppa min första (vad jag kom ihåg, just då) kärlek och rusade mot det hållet jag hört morfar, bara jag inte åker på en örfil det vore än mer pinsamt. Men morfar var ovanligt mild den kvällen, sa inget mer än att jag var sen. 

Varför morfar var så blid vet jag fortfarande inte, kanske minns han plötsligt när han och mormor smet undan för den första kyssen....<3

Bästa bloggvänner ung och kär, vilken ljuv tid det var...                                                                                                                                                                                                   :-*  <3  :-*  <3  :-*  <3  :-*