Grattis älskade   <3   Wilma till Din 

             Student Examen  

 Du käraste Wilma, jag är så oerhört stolt  att vara Din mormor, Du har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och jag har alltid förundrats över hur Du genomför och når målen Du bestämt Dig för att uppnå. Du kommer att på detta vis gå genom livet och ta för Dig av det Du vill ha, jag önskar Dig att Du skall ha hälsan, kärleken och lyckan till följeslagare på Din väg genom livet. Framgång och allt annat du önskar kommer du att ordna själv, min vackra älskade Wilma, lev väl, värna om Dig och låt Ditt hjärta och Din själ var

Dina rådgivare precis som Ditt sjätte sinne

Älskar Dig min vackra Wilma, Du är alltid så kärleksfull, Ditt hjärta är fyllt av  empati och Du hyser respekt för andra levande, därför vet jag att Ditt liv blir  fylltw av ömhet, godhet och kärlek,  

     Kram Din mormor  15 juni 2018        

   <3  <3  @-}--    <3                                  


Att ge sitt barnbarn ett ord på vägen är för mig ett sätt att göra det med hjärtats omfamning av orden, då det kommer till mig och allra oftast är det rätt då det förmedlar precis vad jag känner och upplever. För mig är det även att skriva så det blir läsbart. Jag vill även tacka min dotter Sandra och barnbarnen Kai och Zakiya som hade ställt till med en fest som blev bara så lyckad, lokalen var smyckad med Sandras konstnärliga verk som prydde ingången och verandan all god mat som hon är så enormt duktig att laga. Även Wilmas farmor hade tillagat nån av sina speciella rätter. Grillningen stod Daniel Wilmas pappa för  och bonus sonen, Gabi bonus mamma till Wilma agerade bland gästerna, Många var gästerna som ville vara med på Wilmas dag, precis som min Stefan min son och storasyster Jana med Trond min blivande svärson. Zakiya hjälpte mig och det är jag glad och tacksam för. Kvällen blev lyckad, trevlig och sen när vi bilade hem till Malmö.....Tack för en oförglömlig kväll....<3