Om

 

Har uppnått respektabel ålder, faktiskt 80 år,
älskar livet, barn, barnbarn, kära släkt och goa vänner
kommer från andra stranden av Mare Balticum, Östersjön
från Lettland till Sverige 10 Oktober 1944, en krigisk tid som
lämnat minnen inget barn borde få
att blogga och berätta om dåtid, men också befinna mig i nutid att
vädra mina åsikter och ta emot era är till kunskap och glädje, välkomna att dela allt med mig.........

Presentation

Senaste inlägg

Teknik

Den här bloggen skapades via leverantören bloggo.nu

Reklamfri blogg!
Skapa en egen blogg utan krångel eller teknisk kunskap.
Skapa bloggen nu!

DETTA HÄNDE EN GÅNG, NU BERÄTTAR JAG DET IGEN

NÄR MINNET KNACKAR PÅ OCH VILL LEKA KURRAGÖMMA MED MIG ! ! !

               @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}-- 

Hallå någon hemma ?  ?  ?

Det svarar jag inte på idag, humöret är i drömmens värld och jaget vill heller inte lyssna..... och då undrar du vad är det nu då.....en grå dag är vad det är och humöret är väl snäppet värre.

Jag kommer ihåg en likadan dag för länge sedan, då var humöret strålande de första timmarna men plötsligt kom ett telegram brevbäraren stackars man gav mig det som skulle göra den glada dagen till en ohygglig mardröm... tro mig detta överraskade mig mer än jag kan förklara.

Meningen var att jag skulle åka med lettiska scouterna på ett läger, det var sommar och vädret hade tippats som bra just den kommande helgen och här satt jag nu på sängen tårarna höll på att svämma över, lägret blev inställt, det var mer än man kunde fatta...... varför ? ? ?

Lägeransvarig hade råkat ut för en olycka och låg på sjukhuset, för utan just en sådan person kunde inte man inte ansvara för de närmare sextio flickor och pojkar som skulle delta. Vi från Kalmars scoutkåren samlades och fick vädra bort besvikelsen lite senare mot kvällen, molokna kom vi till träffen, lite bättre till mods drog vi, hem var och en till sitt, tacksamma att scoutledaren skulle snart vara frisk och det var bra.

Många kramar bästa fina bloggvänner, var inte besvikna på mig det är smärtan som hindrar mig att blogga.... <3                                               <3       <3       @-}--  @-}--       <3      <3  

0 kommentarer | Skriv en kommentar | Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

 

 

 

0 kommentarer | Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: