<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

Dagar som idag kan drabba dig utan föraning, slår hårt  och obarmhärtigt, det blir inga synliga märken, för de sitter inte utanpå utan inne i ditt hjärta, din själ och i din hjärna. Den tröstar dig inte därför att den inte bryr sig och varför skulle den det, du brydde dig inte heller när du var lycklig och kunde ha gjort det. Därför är du ensam med din sorg idag, dina minnen och din smärta som har annan orsak men den känns nästan som den första.

Timmarna, dagarna, månader och till och med åren går, ingen svarar på frågan, vad hände, varför och svara mig men tystnaden hänger tung och min blick ser inget, jag väntar och väntar men förgäves är min väntan svaret har tonat ut i nattens månlösa mörker...... och vinterns isande kyla.....

Bara en sen kväll när mina ångestfyllda demoner försöker locka mig..... men jag vill inte, jag vägrar ........ >:o <3  <3  <3                 

      >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o >:o