(y)  (y)  (y)  (y)  (y)  @-}--  @-}--  @-}--   (n)  (n)  (n)  (n)  (n) 

Så är det bara, ena dagen har man haft jättemånga läsare, nästa inte alls bra, jag tror inte det riktigt har med texten att göra däremot kan det vara läsarna som hittar till bloggen inte öppna för ämnet man valt att skriva om, så då får det bli som det blir.

Igår mailade jag till talmannen i Sveriges Riksdag och idag fick jag bekräftat att det är mottaget, härligt. Det har varit sjukt många läsare och kommentarer . I dag fick jag besök från en Avdelningschef på Malmö stad som har hand om personalfrågor. Hon var mycket positiv till mitt mail och mina synpunkter, nu vill det till att mina ansträngningar ger resultat, fast det kommer nog att sin lilla tid.

Nu har jag så ont i mina axlar och armarna så jag kan inte skriva mer...... ta hand om er....kram

        (n)  (y)  (n)  (y)  (n)  (y)  @-}--  @-}--  (y)  (n)  (y)  (n)  (y)  (n)