@-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}-- 


tänk om man visste var regnbågen började.......!!!  och vart den slutar.......!!!

Nyduschad, underbar känsla oj!  oj!  oj!  vad jag skall njuta ikväll bara bry mig om min högt ärade person. Men var tog solen vägen, den kanske inte gillar rena mig ?? För att inte glömma fotvården igår....det var en ryslig höjdare... fast efteråt var det toppen och tånaglarna målade i samma lila färg som handens naglar, tjusigt tycker de som sett både hand och fot och jag håller så klart med. 

På min önskelista står det shoppa, pyjamas, T-tröjor, jeans, en mjuk lätt stickad tröja, och nya skor, nu får vi se om det slår i, jag tror nog att det gör så.

Ha en mysig kväll alla goa människor !!!  !!! 


                                              @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--