@-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  Det kungliga bröllopsparet var kungligt vackert, elegant och 600 gäster sanslöst dyrt antar jag att det blir men det drabbar ju ingen fattig precis

Gårdagens nattpersonal Edita och men förlåt nu stack den andra personalens namn sin kos och just hon köpte en av mina sista färdig tryckta böcker så antingen beställer jag fler eller avvaktar, det kanske är bättre att avvakta om det blir fler som skall ha boken. 

Carlos Santana en skicklig en på guitar och blues, bara så härligt, kommer här.......

Jag mår verkligen riktigt bra, ja jo ont har jag men det skall inte hindra mig från att må bra. Var på Mobilia igår och handlade lite nytt i klädväg, får väl se till att prova det ikväll.

Nu blir det stopp för i dag.... må gott alla....kram

                                      <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3