@-}--  @-}--  @-}--   

  Högfärden sitter där den sitter och tror, att nu så har jag skrivit en bok med alla berättelser som berättats för mig och jag tagit mig friheten att bädda in  dem i mina egna tankar, visdom och känslor med hjälp av yrkeserfarenheter från mitt arbetsliv. Tänk att ha friheten att formulera texten efter vad man    tror det kan ha passerat. Någon som tycker jag leker envåldshärskare? Men   så är det faktiskt inte, jag älskar varje liten stavelse i berättelserna och att  haft lov att jobba med dem, tack.  @-}--


Tror ni att ni orkar lyssna till en änglalik röst? Barbara S hon har förgyllt många av mina timmar, dessutom är hennes låtar så ljuvligt talande, romantiska .....här jag bjuder er en kväll i hennes sällskap .... @-}--  @-}--  @-}-- 
I kväll fick återigen boendets underbara personal ställa upp, jag har drabbats av förkylnings bacillen och var tvungen  att anlita dem igen. Huvudvärk, hosta var annan  sekund och näsan rinner utan avbrott, men än så länge har rösten hållit sig på mattan. Men vet ni vad nu orkar jag inte skriva mer i kväll så god natt alla fina människor.....kram
                                @-}--  @-}--  @-}--                        @-}--  @-}--  @-}--