:-$  :-$  :-$  :-$  :-$  :-$  <3  Efter min fjärde natt i fåtöljen vaknar jag pigg och nyter som man sa förr i tiden, efter en rejäl frukost och lite koll på fb, mail och banken, måste ju kolla så hyran gått i väg, väntade jag att vår husdoktor skulle dyka upp men jag bedrog mig. 

Istället bankade det på dörren och min dotter Jana, hennes sambo Trond och en granne kom in. Trevligt, chokladkakor från Jana och svärsonen Trond och röda rosor från grannen Sven inte helt fel början på kort veckan efter påsken. Trevligt med skojfriska samtal och en del mys skratt, tiden går fort och det blev dags för dem att dra iväg till Tomelilla. Vädret har verkligen varit pest och  kolera.

Hittade ett roligt kort igår, när man var ung och pigg och ovanligt smidig, någon som tror mig? 

Sven är en rolig prick, han berätta så här: Jag har kära grannar, i varandra,  kära i varandra.   Ha det gott....kram

            ;-)  ;-)  <3                                                                           =-O  =-O  <3