<<<<<<<<

      :-\  :-\  :-\  :-\  :-\  :-\  :-\  :-\  :-\  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o

Jag blir så jäkla arg,  så  snart exploderar jag  ! !  ! !  ! !

Jag ville ha lite frukt, några halvvissna såg jag ute i dagrummet . Jag frågade personalen om de tänkte beställa hem frukt, det skulle de, jag sa att jag gärna ville ha päron confransier och ev jordgubbar. Då får jag veta att personalen bara får beställa från en lista de har fått att handla efter och där saknas mycket av det som jag skulle vilja ha, säkert andra boende med mig, men som sagt, surt sa räven om rönnbäret. 

Till slut hade personalen och jag bestämt oss för att beställa, vattenmelon, päron och om det gick jordgubbar. Vad vi får, det visar sig när varorna kommer, tills dess tiger jag.

Att nominera D Trump till fredspriset är ett skämt på allvar, han som med sitt prat och beteende kan starta tredje världskriget om det vill sig illa. Han skall visserligen möta Nord Koreas ledare, han bestämde mötet som blir i maj, men vägen dit har väl vår utrikesminister Margot W jämnat, så Trump får stå i kö och uppföra sig först.

Men nu gott folk slut för idag ..... var rädd om er och en stor kram från mig..... <3                                                                                                 

                                          <3    ;-)  ;-)  :-\  :-\  :-\  :-\  <3