<<

                             (n)  (n)  (n)  >:o  (n)  (n)  >:o  (n)  (n) 

Tänk att inte ens på väldigt gamla dar kan man få slippa de kriminella, nej då de är fräcka som fan själv och tar sig in på    vilket sätt det än står till förfogande. Tur man inte bor på första  våningen. Hur som helst så är de polisanmälda och jag tycker det var inte en sekund för tidigt. Varje dag finns det någon galning som testar hur långt de kan ta sig innan de upptäcks. Senaste galnaste påhitt var väl att någon spelade något en hyllningssång eller annat  lika vansinnigt idiotiskt för IS räkning. Folk begrep visst inte vad det var frågan om, hade de gjort Hitlerhälsningen hade nog flertalet fattat.

Nu har jag köpt mig en elektrisk vilstol och det är Sandra som    fixat det så då skall den väl vara galant och rätt, hoppas jag. om ej  har väl någon tryckt på fel knapp ....inte sant?

Igår blev jag av med mitt inlägg, ingen är väl förvånad.... ja inte   jag iallafall, belöningen kom som på posten fler läsare,men vad  var det de läste? Jag är ruskigt nyfiken.

Mårten Gås avfirades även här, kalkon istället för gås, spelar mindre roll äppelkaka och vaniljsås, nej inte dumt alls och ett     glas vit till. Räckte nästan hela programmet Doobidoo ? 

Nu börjar Skavlan och det blir att singla slant ska jag se det eller  något annat? Asch för jobbigt att slå om kanalen ...... vem är med i programmet ....Myles Sher och KygoKathy Griffin, komiker med fler. Men nu tack gör i dag kram och var rädd om er......Selga       ;-)                                                (y)  (y)  ;-)     (y)  (y)  ;-)  (y)  (y)