=-O  =-O   ;-)  ;-)   ;-)  =-O  =-O 

 Jaha då  var det dags att presentera ett nytt foto på mig själv, känns man igen? Och nu är det bara några månader kvar innan man fyller 83, är det inte väl oförskämt att tiden har så bråttom att jaga mina år som de vore choklad praliner.

I sommar har vi fått bekanta oss med hur klimatförändring kan kännas, jag tycker inte det har har varit särskilt bra, alla skogsbränder som slukade allt som var i lågornas väg var nästan på ett ögonblick förödande. Översvämningar på andra håll i Europa. USA och Canada har även de fått en rejäl omgång av naturkatastrof och bränderna sägs aldrig varit så omfattande och i morgon har det utlovats oväder med åska regn och stormigt här hemma. Vi får se vad det blir till slut.

Och så var det knäppskallen i USA som utbildar barn till små mördare, att skjuta ihjäl skolbarn och ungdomar. En sådan person är väl helt tomt innanför pannbenet, alltså första gradens galenskap.

I morgon skall Radio P4 intervjuva mig om hur man på ett vårdboende upplever värmeböljan. Intressant tror jag men man får väl se......kram go´ vänner  =-O  =-O  :-\  :-\  :-\  =-O  =-O