<3 (y)  @-}--  (n)  @-}--  (y)  <3      Strömavbrottet i går avlöpte ju väl, det känns tryggt att personalen har alla möjligheter att larma hjälp oavsett om de är ute i byggnaden eller sitter fast i hissen, sånt gillar jag.<3

Att ha så ont som jag nu börjat få, så ökad morfin dos får ett extra tillskott, fast jag är glad och tacksam för smärta är inte någon av mina favoriter.<3

I dag har värmen sjunkit en aning, mig gör det ju inget, man är inte ute och ränner i tid och otid längre ni vet, som man gjorde förr i tiden.

Nu är det faktiskt nödvändigt att jag får komma till Mobilia behöver något till fötterna sko eller nått.

Ikväll slutar jag strax att blogga, armen vill inte hänga med så den får väl vila ikväll<3

Må gott alla goá människor, spring inte förbi, stanna upp läs och tyck till ..... kram  <3  <3   <3                                                                                                                <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3