<3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3 

Nu har kylan verkligen gripit tag i allt som hamnar i dess väg och visst biter den hårt och släpper inte taget, varför skulle den det?  Jag menar inte varje ögonblick fångar man något som tilltalar en   just då. 

Jag måste berätta att det finns människor som verkligen har sitt  hjärta öppet och empatiskt ... jag har stött på det just idag mer än   en gång, därför säger jag med hjärtat fullt av tacksamhet. Tack ni medmänniskor som lyfte min tro på att det finns mycket gott kvar  på vår jord. 

Ibland har man många läsare på bloggen och plötsligt nästa vända har antalet sjunkit, nu vill jag kolla vad det beror på, är mina texter för långa eller tråkigt innehåll, jag vill ju att alla skall må bra när   de läser mina inlägg.

Idag fyller Imants min lillebror år, liten är han klart inte till växten jag är minst men äldst,

Så har ny vecka inletts och snart vinkar första dagen hej då vi ses .....och  så gör även jag.....kram Selga