<3  <3  @-}-- UTAN FÖRVARNING SLOG DU TILL

Allt kändes ganska okay, när plötsligt ångesten slog till på en gång utan förvarning och dessutom var det tidigt på kvällen då brukar det inte komma sådana attacker.

Sitter och halvtittar på TV allt är lugnt och så känner jag som något försökte ta över mig från mellangärdet uppåt en dov konstig känsla som blev värre för var sekund och jag blev uppriktigt sagt rädd. Rädd för att dö. Läskig känsla eller mer som bedövande domning med bara ett i minnet död, hur kan bara tanken framkalla sådan rädsla så man tror på allvar att ens sista minut är kommen. Fy, så grymt jag blir alldeles kallsvettig, jag förstår inte dessa känslor men vet att det blir inte särskilt lätt att få sömn i natt.

Ibland hjälper det att skriva av sig men vart tog den känslan vägen? Så vad skall jag göra ? 

Det finns inget som avslöjar hur det blir med vår politik, men den 16 januari 2019 blir det visst omröstning om vem som blir Sveriges Statsminister. Jag hoppas att folket har tagit sig en rejäl funderare och väljer med förnuft och för allas väl. Det finns egentligen bara en som är tillräckligt ren och klanderfri som har egenskaper som väger tungt i politiska sammanhang, vars medhavda CV och ryggsäck är fri från fula affärer och skrämmande omdöme. En man som håller medborgarnas och Sveriges väl som det viktigaste och det bör vi inte rösta bort, för trygghet följer en bara bra en ärlig ledare och det är precis vad Stefan Löfven symboliserar i person, vår framtid i goda händer. För min del röstar jag på honom eftersom jag vill att mina barn och barnbarn skall ha en bra och try framtid, med en god och rättvis regent som värnar om sitt folk.

Oj oj nu blev det även politik i stället för musik, är det ok så eller ej, jag gissar att ni är snälla och säger, nåja för den gången ...... tack fina ni nu kanske jag kan börja må lite bättre bara för jag tror ni är kloka goda människor, tack! !