<3  <3  <3  <3  <3   <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

Hade närapå gett upp hoppet om att det finns något som skyddar oss, puffar in oss på rätt spår när vi missar vår livets stig, men nu måste jag nog bekänna att saker har hänt som ger mig huvudbry och pockar på att öppna mina sinnen, att ta emot det budskap som kommer till mig som ett omen. 

Det finns inget som avslöjar hur det blir med vår politik, men den 16 januari 2019 blir det visst omröstning om vem som blir Sveriges Statsminister. Jag hoppas att folket har tagit sig en rejäl funderare och väljer med förnuft och för allas väl. Det finns egentligen bara en som är tillräckligt ren och klanderfri som har egenskaper som väger tungt i politiska sammanhang, vars medhavda CV och ryggsäck är fri från fula affärer och skrämmande omdöme. En man som håller medborgarnas och Sveriges väl som det viktigaste och det bör vi inte rösta bort, för trygghet följer en bara bra en ärlig ledare och det är precis vad Stefan Löfven symboliserar i person, vår framtid i goda händer. För min del röstar jag på honom eftersom jag vill att mina barn och barnbarn skall ha en bra och try framtid, med en god och rättvis regent som värnar om sitt folk.