<3  <3  <3  <3 Glädjande besked mitt äldsta älskade barnbarn Kai kommer   att stanna i Malmö över nyårshelgen, strålande nyhet eftersom man inte ser henne så ofta här nere hos oss. Idag har det varit en riktig mellandag, inget har  väl varit sig riktigt likt och själv har jag haft några jobbiga dagar helt mentalt. Därför är det trevligt att höra att Sollefteå har haft en vit jul även om snöande  inte behöver hålla på ett helt dygn i sträck, fast vem vet de är kanske både vana och härdade mer än vi nere i Skåne.

Tyckte att det passade att spela lite Jill och Ronan Keating båda är ju världs  artister och jag älskar båda så ock deras låtar. 

På lördag skall jag försöka hålla mitt ord och komma till Ange hon fyller 21 år den 29 december, Tro mig det   går inte att förstå 21 år som bara så som ett knäpp, är gångna fast det känns som det var igår jag fick hålla den ljuvligt babydoftande knytet i min famn. Nu är hon ung vackra kvinna, som har alla de fina egenskaper som gör henne till en bra människa, som har ett säreget och vackert sätt mot sin familj men även alla som kommer i kontakt med henne, hon är verkligen unik med den bredd av känslor som hon mer än gärna delar med sig, vill allas väl och ser till att de får det. Jag älskar henne min kära tös Angelique.

Nere följer ett galleri spel, på Ange, systrarna och en del av familjen 

Nu tack för idag och väl mött i morgon....kram  

                                        <3  <3  <3  <3